UTHYRNINGSPOLICY

Minimiålder 18 år

Egen styrkt försörjning i form av arbetsinkomst eller eget företagande

Studiemedel godkänns i kombination med borgensman

Inkomstnivå som är relevant för att klara hyran

Du skall vara skötsam och ha skött dina åtagande i nuvarande boendeform. I och med att du sökt bostad hos oss ger du Bo Larsson Fastighetsförvaltning tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.

Förvaltningen kräver att sökande, medsökande eller ombud har varit på visning och sett den aktuella lägenheten.

Kreditupplysning kan komma att tas på alla sökande som är aktuella för visning och kontrakt. En förutsättning för att få ett hyreskontrakt är att du inte har några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogdemyndigheten.

Om ni blir erbjudna en lägenhet vill vi gärna se ett nyutfärdat anställningsintyg samt lönespecifikationer från de senaste två månaderna. Förbered för er egen skull i förväg. Är du egen företagare styrkt inkomst med nyutfärdat intyg ifrån revisor.

Bo Larsson Fastighetsförvaltning har riktlinjer mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som skall bo i lägenheten ska därför vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek och planlösning.

UPPSÄGNING

Loader Laddar in …
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik

Ladda ner blanketen