Med 2014 års avslut blev den yttre renoveringen av huset på Hjälmshultsgatan 7 färdigställd. På nyåret 2015 har vi nu påbörjat renovering av några lägenheter i samma hus samt intillliggande fastighet. På Hjälmshultsgatan 9 färdigställer vi ombyggnad av en vindsvåning till en trea i etage och på Hjälmshultsgatan 7 får vi en trerumslägenhet och två ettor helt nyrenoverade till dagens standard.

Kök, badrum och alla ytskikt blir helt nytt. Vi räknar med att dessa lägenheter blir klara fram mot sommaren 2015. Mer information kommer lite senare.

Lite längre västerut på Tågaborg på Erik Dahlbergs gata har vi tre hus och kommer under något år att renovera en del i dessa. Ett av husen kommer att moderniseras och uppgraderas betydligt samt flera lägenheter kommer att totalrenoveras till helt ny standard. Någon av lägenheterna, två attraktiva tvåor, blir klar redan under året medan merparten kommer ut under 2016.

Totalt blir det här ca 15 nyrenoverade lägenheter varav någon enstaka 2015 och merparten 2016. Mer information längre fram och alla lediga lägenheter lägger vi ut på vår hemsida bofastighet.se